#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

Всього одне питання, яке покаже, що дійсно важливо для вас

Кожен день ми тільки й чуємо про те, що означає успіх для інших: круті автомобілі, вишукані делікатеси, будиночок біля моря, робота у великій компанії. Купа статей, які розповідають про успішних людей з усього світу і нагадують про те, що ви все ще не заробили стільки грошей.

photo-1444210971048-6130cf0c46cf

Задайте собі всього одне питання, яке раз і назавжди розставить всі життєві пріоритети: «Коли мені буде 100 років і я оглянусь на моє життя, що змусить мене думати, що мій час було витрачено не даремно?».

Ви будете відчувати, що витратили свій час мудро, заробивши достатньо грошей? Або ви будете щасливі, усвідомлюючи, що ви дуже багатьом допомогли на цьому шляху? А може, щастя все ж в дослідженні всіх куточків землі?

Відповідь на це питання дасть вам своє визначення успіху. Запишіть його. І тримайте при собі, щоб завжди пам’ятати, в якому напрямку йти.

Коли ви точно знаєте, що важливо для вас, ви легше уникнете почуття заздрості й образи. Нагадуйте собі, що у кожної людини свій шлях, і не треба їх порівнювати. Тримайте курс на ваше власне щастя, і ви будете заповнювати свій час речами, які найбільш важливі для вас.

Переглядів (1153 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close