#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

10 способів побачити світ безкоштовно

Поїздки по світу – задоволення не з дешевих. Більшість людей подорожує вкрай рідко. На щастя, існує декілька способів побувати в інших країнах практично безкоштовно, просто мало хто знає про такі можливості.
Ми запрошуємо всіх справжніх любителів туризму ознайомитися з добіркою ресурсів для максимально бюджетних подорожей.

1. Каучсерфінг (Couchsurfing)

Є в інтернеті ресурс, на якому зібрані пропозиції безкоштовного житла від звичайних людей, які проживають в самих різних країнах. Вони так люблять спілкуватися і знайомитися з новими людьми, що готові надати нічліг туристам абсолютно безкоштовно, а можливо, навіть погодяться провести для вас екскурсію по місту. Потрібно тільки вибрати місто і зв’язатися з ними.

2. Біржа допомоги (Help Exchange)

Завдяки «Біржі допомоги» можна забезпечити себе досить тривалим безкоштовним проживанням та харчуванням – натомість треба буде тільки трохи попрацювати. Як правило, це звичайна нескладна робота на кілька годин в день. Так що вибирайте роботу до смаку, і вперед до подорожей.

3. Знайди команду (Find a Crew, Vagabond Sailing)

Цей ресурс стане у пригоді тим, хто любить морські подорожі по світу. Головне, щоб вас не закачувало і щоб вам було що запропонувати команді морського судна. Втім, навіть якщо ніякими морськими навичками не володієте, але голова на плечах є – робота обов’язково знайдеться.

4. Черепашачі команди (Turtle Teams)

Проживання на екзотичних островах обходиться туристам в копієчку. Але якщо приєднатися до захисників природи і спробувати спільно рятувати морських черепах, то можна відправитися в подорож, не залізаючи в борги. Роботи в таких організаціях ніколи не бракує, навіть такої простої, як спостереження за поведінкою тварин.

5. Піша подорож вихідного дня (Trip Leader for HF Holidays)

Якщо на довгу подорож немає часу, але відправитися куди-небудь все одно хочеться, обов’язково загляньте на цей ресурс. Ось тільки необхідно розуміти, що піший похід – це прогулянка хоч і захоплююча, але досить важка і вимагає певного рівня витривалості, а також наявності туристичного спорядження і хоча б спальника.

6. Молодь в дії (Youth in Action)

Тим, кому немає 30, але у кого ще є бажання вчитися, можна скористатися програмою, яка виплачує гранти європейським некомерційним організаціям, які влаштовують різного роду тренінги та освітні програми. Варто тільки подати заявку на обраний вами курс навчання, і вам нададуть безкоштовне харчування і житло, а також відшкодують 70% від вартості перельоту. Саме навчання, звичайно ж, теж безкоштовне.

7. Добровольці ООН (United Nations Volunteers)

Ставши волонтером ООН, ви зможете не тільки безкоштовно об’їздити світ, а й здорово допомогти людству.

8. Добровільні захисники природи (Conservation Volunteers)

Ця організація також дозволяє безкоштовно подорожувати і заодно надавати допомогу нашій планеті.

9. Проект «7» (SE7EN)

Ресурс розміщує волонтерські вакансії з усього світу, а це означає, що ви зможете знайти відмінну роботу в будь-який точці земної кулі. Як щодо вивчення лимонних акул на Багамах? Вибирайте, варіантів безліч!

10. Всесвітні можливості на органічних фермах (WWOOF)

Любителі органічних продуктів і здорового способу життя в цю організацію впишуться ідеально. Тільки от заради безкоштовного житла та їжі вам потрібно буде 6 годин відпрацювати на фермі. Зате потім ви можете бути абсолютно вільні.

Переглядів (2857 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close