#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

Ви не будете круто виглядати з NodPod, але це того варте

Кожен з нас хочаб раз у житті під час подорожі в автомобілі, потязі або літаку відчував гостру біль в шиї після того, як спробував заснути в кріслі. Під час такого сну різкий кивок головою заважає спати, що дуже дратує і викликає дискомфорт. Але найбільша проблема – це біль в шиї після того, як ви прокидаєтесь від незручного положення голови.

Незручне положення тіла уві сні – найчастіша причина больових відчуттів в шиї після сну. Через неправильний розподіл навантаження на хребет і м’язи шиї, виникає перенапруження м’язів, здавлення хребетних артерій або защемлення нервових закінчень, що проходять через міжхребцеві отвори. В результаті цього розвивається набряк тканин або нервів, що викликає сильний різкий біль після сну, посилюється після при рухах головою.

Винахідниця Паула Бланкеншип (Paula Blankenship) зацікавилась цією проблемою і вирішила допомогти тим, хто багато часу проводить в машині або літаку під час подорожі. Вона розробила спеціальний пристрій Nod Pod, який вирішує проблему поганого сну і больових відчуттів у шиї.

Nod Pod бандаж для шиї

Зовні Nod Pod схожий на звичайний бандаж для шиї, що використовують лікарі при травмах шийних хребців. Але це тільки зовні. Цей смішний, на перший погляд, винахід був розроблений, щоб допомогти вам спати і тримати голову рівно, тобто тепер вона не буде різко падати вниз, вправо чи вліво. Тепер, сидячи в кріслі авто чи літака, ваша голова буде знаходитись під кутом 90 градусів, але у вертикальному положенні. Можливо, в літаку ви будете дивно виглядати і хтось навіть захоче зробити з вами селфі, але воно того варте. Після довгої поїздки ваша шия не буде боліти і зустріч з вашими рідними принесе вам задоволення, а не бажання бігти до масажного салону, щоб розім’яти м’язи шиї.

NodPod бандаж для шеи

Винахід працює на всіх типах сидінь і  шнурок такої довжини, що не буде заважати дивитись телевізор, якщо є бажання. Щоб встановити його, все, що вам потрібно зробити, це підключити два кінця банджі шнура до задньої частини сидіння. Найголовніше, що Nod Pod займає дуже мало місця у вашій валізі. Цей факт, безумовно, дуже важливий для будь-якого мандрівника.

Купити Nod Pod може кожен на сайті Kickstarter за ціною 32$.

NodPod

Автор статті: Юрій Юрійович

Переглядів (9873 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close