#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

Як жінки відлякують чоловіків

В ідеальних відносинах ми б дозволяли своєму чоловікові бачити в нас тільки найкраще. Але в реальних відносинах ми часто дозволяємо йому бачити обидві наші сторони: як хорошу, так і погану.

Це зрозуміло. Жити з кимось, ділити з ним бюджет і туалет, бачити з дня в день – це трохи напружує. І просто дуже важко бути на 100% ідеальною 100% часу.

photo-1445404590072-16ef9c18bd83

Але одна справа просто дати собі слабинку, а інше – взяти на себе абсолютно деструктивну роль. І багато жінок не розуміють, що тим самим самі псують свої відносини. Ось лише кілька особливостей жіночого поведінки, які відштовхують чоловіків:

1. Коли жінка намагається все зробити сама. Вона хоче контролювати відносини, ставить чоловіка на місце, вважає себе «вирішувачем проблем». Хоча у неї можуть бути благі наміри, постійно вказувати чоловікові, як і що він повинен робити, неправильно – це дратує. Намагаючись контролювати його, вона підриває його почуття власної гідності, відбираючи в нього його мужність.

2. Коли жінка поводиться як мама: вона обожнює чоловіка, метушиться навколо нього і вічно турбується, вірить, що він не може зробити нічого поганого, можливо навіть вибирає йому костюм і шкарпетки, щоб він надів в свій перший день на новій роботі. Жінка-мати в стосунках бере все на себе, весь тягар відповідальності, вважаючи лише своїм обов’язком зробити так, щоб відносини вийшли. Вона постійно думає, що він відчуває і що вона може зробити краще.

Проблема в тому, що ця роль двояка. По-перше, така поведінка призводить до опору чоловіка. Рівно так, як діти чинять опір надмірній опіці батьків. А по-друге, це несправедливо з боку жінки – поводитися з чоловіком як з маленькою дитиною.

3. Коли жінка на перше місце ставить свою сексуальність і маніпулює чоловіком за допомогою сексу. Якщо він хоче сексу, то він повинен зробити те, що вона хоче. Але ніякі відносини не виживуть, якщо є шантаж.

4. Вічно страждаюча жінка. В цілому казковий сценарій непоганий: хлопець зустрічає дівчину, він її рятує, і в підсумку вони живуть довго і щасливо.

Звучить романтично, але це працює недовго. Якщо дівчину постійно потрібно рятувати, це занадто виснажливо і нереалістично для чоловіка. Йому не потрібна неспроможна дівчина.

5. Коли жінка постійно дражнить чоловіка, але не дає йому сповна себе. І справа не тільки в сексі, а в цілому у відносинах. Спочатку це може бути забавно, але потім дратує. Тому що така поведінка не дозволяє зблизитися, чоловік відчуває себе незадоволеним, а вона – самотньо.

6. Коли жінка поводиться як принцеса, хоче, щоб нею захоплювалися і любили. Вона хоче бути трофеєм чоловіки. Але тим самим позбавляє і себе, і його справжнього щастя і близьких відносин.

Зрештою, кожна жінка час від часу веде себе по одному з цих сценаріїв (так само як і чоловіки). Але якщо це входить в звичку, то пора припинити це, інакше нічим хорошим це не закінчиться.

Переглядів (1858 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close