#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

Подружжя, яке прожило в шлюбі 63 роки, померли з різницею в декілька хвилин

Ця історія ще раз доводить, що є щось містичне у силі кохання. Любов живить нас зсередини і ми отримуємо можливість жити по-справжньому – адже нам є заради кого це робити!

6la2N5BztwfsA9tTSfTcW3VjPgF72K

Ця історія вкрай унікальна і навіть трохи загадкова, адже прожити 63 роки разом – це вже досягнення, але померти з різницею в кілька хвилин… У багатьох наверталися сльози на очі, коли вони про це чули.

mqOhacfkqDfyCUVl5hR77M3vfmvRHW

Генрі і Жанетт де Ланг прожили разом 63 роки і були б раді прожити ще стільки ж. Генрі був ветераном Корейської війни, а Жанетт – музикантом. Їй було 87 років, вона жила в будинку для літніх людей, страждаючи від хвороби Альцгеймера. Їхній син Лі згадує: «Батько бував у мами по три рази на день, і це було дуже зворушливо”.

wxrq6FFsKuVGx67esJciWndeJd5495

Генрі було 86, і у нього активно розвивався рак простати. Їх здоров’я погіршувалось з кожним днем, і цей факт став причиною дзвінка лікаря їхнім дітям. Адміністрація лікарні була не проти, щоб Генрі перебував у них, тому що там же лежала і його дружина. “Вони відразу ж поклали батька і маму в одній палаті”, – розповідає Лі.

Жанетт померла о 17:10 уві сні. Тоді Кіт, другий їх син, звернувся до батька і сказав: “Тату, мама пішла на небо. Тобі не потрібно більше боротися. Якщо ти хочеш йти – ти можеш це зробити “.

Вражаюче, але тільки-но почувши слова, які вимовив його син, Генрі закрив очі і помер – через 20 хвилин після того, як померла Жанетт.

Переглядів (2204 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close