#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

20 речей, які можуть врятувати ваш шлюб

Психолог Джеральд Роджерс (Gerald Rogers) написав цю статтю під час важкого розлучення. «Після того як я втратив жінку, яку любив, а 16 років шлюбу пішли в нікуди, ось слова, які я хотів би тоді почути».

Dobremisto перевело їх для вас. Можливо, одного разу вони врятують ваш шлюб.

  1. Ніколи не припиняйте доглядати за жінкою. Ніколи не сприймайте її як належне. Коли ви робили їй пропозицію, ви обіцяли бути тією людиною, яка буде відчайдушно захищати її серце. Це найважливіший і священний скарб, який вам коли-небудь довіряли. Вона вибрала вас. Ніколи не забувайте це і пам’ятайте, що любов не терпить ліні.
  2. Бережіть своє серце. Як ви обіцяли захищати свою улюблену, з такою ж пильністю охороняйте свій власний світ. Любіть себе цілком, любіть світ відкрито, але є особливе місце у вашому серці, куди ніхто не повинен бути допущений, за винятком вашої дружини. Нехай цей простір завжди буде готовий, щоб прийняти її.
  3. Закохуйтеся знову, і знову, і знову. Все постійно змінюється в цьому світі. Ви вже не ті, якими були, коли тільки одружилися, і через п’ять років все буде інакше. Зміниться і ваше сприйняття один одного. Але пам’ятайте одну річ: вони повинні залишитися з вами. Якщо ви не дбаєте про її серце, вона вільна віддати його комусь іншому, і тоді ви вже не повернете її назад. Знову і знову завойовує її. Кожен раз, як в перший.
  4. Намагайтеся бачити найкраще. Фокусуйтеся на тому, що ви любите в своїй жінці. Те, на чому ми концентруємо свою увагу, схильне рости. Якщо ви зациклені на помилках, ви будете бачити їх всюди. Якщо ви перемістіть фокус на те, що вам подобається, то через якийсь час ви зрозумієте, що одружилися на найпрекраснішою жінці в світі.
  5. Не намагайтеся змінити її. Ваше завдання – любити жінку такою, яка вона є, без надій і очікувань. І, якщо вона все-таки змінюється, любыть її все одно, незалежно від того, подобається вам це чи ні.
  6. Візьміть відповідальність за свої власні емоції. Ваша дружина не зобов’язана робити вас щасливим, так само як вона не може зробити вас нещасним. Кожен несе відповідальність за свій позитивний настрій, і тоді ця ж радість проникне у ваші стосунки.
  7. Якщо ви засмучені або злі, ніколи не звинувачуйте дружину. Це те, що відбувається всередині вас, це ваші емоції і ваша відповідальність.
  8. Дозвольте вашій жінці просто бути. Коли жінка засмучена, не намагайтеся це виправити. Ваша робота – просто обійняти і дати їй знати, що це нормально. Нехай вона знає, що ви чуєте її, що вона багато значить для вас і що ви той, на кого вона завжди може спертися. Жіноча натура мінлива і стрімка, емоції, подібно шторму, посилюються, а потім стихають. А якщо в цій бурі ви залишаєтеся непохитним і сильним, вона зможе вам довіряти.
  9. Не бійтеся виглядати нерозумно. Не сприймайте себе занадто серйозно. Смійтеся. І змушуйте сміятися свою дружину. Сміх пом’якшує будь-яку ситуацію.
  10. Примусьте її відчувати себе королевою. Вивчайте всілякі мови любові разом. Попросіть її скласти список з 10 речей, які допоможуть їй відчувати себе коханою і бажаною.
  11. Будьте тут і зараз. Приділяйте своїй жінці не тільки час, а й свою увагу і свою душу. Зробіть все можливе, щоб прибрати з голови все зайве, щоб бути з нею на всі 100%. Звертайтеся з нею як з найціннішим клієнтом.
  12. Будьте готові прийняти її сексуальність. Дозвольте їй розчинитися в її жіночої сутності. Нехай вона знає, що може довіряти вам повністю.
  13. Не будьте ідіотом. І не бійтеся здаватися таким. Ми всі люди, всім нам властиво помилятися, і вашій жінці теж. Помиляйтеся, але тільки вчитеся на своїх помилках.
  14. Дайте своїй жінці простір. Самовіддачі жінок можна позаздрити. Але іноді їм потрібно нагадувати про те, що піклуватися про себе – це теж непогано. Іноді їм знадобиться злетіти з ваших гілок в пошуках того, що може дати їм сили. І, якщо ви подаруєте їм таку свободу, вони повернуться, щоб заспівати вам свої нові пісні.
  15. Будьте уразливі. Будьте готові поділитися своїми страхами і почуттями і будьте готові визнати свої помилки.
  16. Будьте відкритим. Повністю. Якщо ви хочете довіри, ви повинні бути готові поділитися всім, особливо тим, чим ділитися складно і страшно. Потрібна мужність, щоб дозволити жінці любити себе повністю, всі ваші темні і світлі сторони. Скиньте маску.
  17. Зростайте і розвивайтеся разом. У стоячому ставку зароджується малярія, а бурхливий потік завжди свіжий і прохолодний. Коли ваші м’язи перестають працювати, вони атрофуються. Те ж саме відбувається з відносинами. Знайдіть спільні цілі, мрії і рухайтеся разом в їхньому напрямку.
  18. Не зациклюйтеся на грошах. Гроші – це гра. Влаштуйте все так, щоб це була командна гра, і вам не доведеться боротися один з одним. Тоді переможцем виявиться кожен.
  19. Вчіться прощати. Зосередьтеся на майбутньому, а не на минулому. Не дозволяйте вашій історії тримати вас в заручниках. Минулі помилки, байдуже чиї – ваші чи вашої жінки, – подібні до важкого якоря, який буде перешкодою будь-якого руху вперед. Прощення – це свобода.
  20. Завжди вибирайте любов. Завжди вибирайте любов. Завжди вибирайте любов. Зрештою, це єдина порада, яку вам по-справжньому потрібна. Якщо любов – це керівний принцип, на якому будуються будь-які ваші рішення, то ніщо не загрожуватиме вашому шлюбу. Любов завжди перемагає.
Переглядів (1282 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close