#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

10 ЯКОСТЕЙ ПОТЕНЦІЙНОЇ ДРУЖИНИ

1. Ніяких істерик
Чоловік цілком терпимо ставиться до емоційних зривів жінки, розуміючи, що вже такі вони чуттєві, але якщо це відбувається через день, такого не витримає навіть самий терплячий і люблячий чоловік. Окреме табу на істерики і з’ясування відносин в присутності його друзів або сім’ї.

2. Сексуальний секс
Секс не просто повинен бути, він повинен бути сексуальним. Якщо жінка не в настрої, чоловік може прикинутися, що не помітив – один-два рази. Але якщо це постійно … Це не означає, що потрібно вести себе як порно-зірка, потрібно просто показувати, що вам подобається те, що відбувається.

3. Романтика
Дивно, правда? Але так, чоловіки теж хочуть, щоб ви іноді робили їм сюрпризи, говорили приємні слова – не в якості прелюдії до сексу, а просто так.

4. Правда
Багато чоловіків часто хочуть все контролювати, а все тому, що у них є особливе шосте відчуття брехні. Так що наступного разу, коли чоловік запитає, з ким ви були, дайте йому вичерпну відповідь, включаючи, що ви їли, у що були одягнені і про кого пліткували. Це не тільки заспокоїть його, але і вб’є бажання питати про це наступного разу.

5. Мовчання
Просто жінки зазвичай більш балакучі, і якщо чоловік хоче тиші, це не означає, що щось не так з жінкою. Просто йому це потрібно.

6. Вечеря
Так, їжа. Це не означає, що ви повинні бути шеф-поваром і кожен день стояти біля плити. Але ви повинні бути в змозі нагодувати свого голодного чоловіка, особливо, якщо у нього був важкий день.

7. Почуття гумору
Ви повинні вміти розслаблятися і просто веселитися.

8. Вміти слухати
Чоловікам не легко відкриватися навіть своїм жінкам. Тому, якщо ви бачите, що у нього щось сталося, просто скажіть йому, що ви готові вислухати, і залиште його в спокої. Коли він буде готовий, він буде знати, до кого звернутися.

9. Шлюб
Це не обов’язково те весілля, про яке мріють дівчата, але багато чоловіків правда хочуть більш досконалий союз з вами, постійний. Він може сумніватися, що робить правильний вибір, тому що він дивиться на шлюб як на вічний союз, а не на кілька років.

Чоловікові може знадобитися більше часу, щоб зважитися на одруження, але це не тому, що він дивиться на інших жінок, а тому що переживає про серйозність і правильності свого рішення.

10. Кінець ігор
Не потрібно намагатися змусити його ревнувати, ігнорувати його дзвінки і смс, ще щось в цьому дусі, щоб показати своє я і змусити його бігати за вами.

Переглядів (2485 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close