#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

Топ 10 зіркових жіночих сідниць світу! ФОТО

Дослідження, яке розкрило секрет привабливості тих самих жіночих принад, цього разу представили не всюдисущі британські вчені, а турецькі. Подробиці про ідеальні з погляду трьох сотень чоловіків-добровольців, опитаних дослідниками, ви можете прочитати тут.
Ми не беремося стверджувати, що вони відповідають ідеальному у тих, хто найбільше відзначився «видом ззаду» в нашому Топі. Але зайвий раз згадати найзнаменитіших власниць шикарних сідниць, мабуть, не зашкодить.

1. Дженніфер Лопес. Американська співачка і актриса, якій, на секундочку, вже 46 років, максимально тривалий час утримує першість в змаганнях найапетитніших дів світового шоу-бізнесу. Саме Джей Ло створила дивовижний прецедент, коли застрахувала свої «другі 90» (точніше 98, – ред.) На 300 мільйонів доларів. Після Дженні свої частини тіла стали відчайдушно страхувати та інші знаменитості, включаючи наших. Приміром, Віра Брежнєва нещодавно застрахувала свою посмішку на мільйон доларів.
І скільки б актрису і співачку не підозрювали у використанні останніх досягнень пластичної хірургії, Лопес не втомлюється це спростовувати. На її користь також говорить латиноамериканське походження – дівчата з такими країнами завжди славилися об’ємними сідницями. До речі, Джей Ло при своїх пропорціях 90-58-98 має вагу 58 кг, а зріст всього 167 см, який спритно приховує завдяки високих підборів.

dobrejenifer

 

2. Кім Кардашьян. Ця телезірка, яка пару років тому була відома тільки в своїх рідних Сполучених Штатах, завдяки своїй нестандартній привабливості тепер славиться на весь світ. 35-річна Кімберлі настільки хороша зовні, зовсім не дбає про те, що більше нічим по суті і не примітна. Їй цілком достатньо того, чим її щедро обдарувала природа. Кардашьян це своє добро майстерно прилаштовує, куди тільки можна. Особливо нікому невідомий досі журнал завдяки обкладинці з Кім побив всі рейтинги продажів. Але за це, як подейкують, їм довелося заплатити «королеві поп» 1,5 мільйона доларів, які, втім, окупилися сповна. Також свої шикарні сідниці Кім не втомлюється підкреслювати при кожному виході в світ. А інстаграм знаменитості налічує рекордні 27,3 мільйони підписників, що дозволяє їй постійно заробляти на рекламі всього в цьому мікролозі. Її параметри – 86-66-99, розмір верху – XS, а брюки та спідниці розміру носить розміру М, важить 53 кг при зрості 159 см.

dobremisto_sidnuci3

 

3. Бейонсе. Ще одна американка, яка підкорила світ своїми формами. Але, на відміну від своєї колеги по шоу-бізнесу Кім Кардашьян, стала знаменита не тільки завдяки своїм розкішним формам. 34-річна Бейонсе давно і заслужено вважається однією з найуспішніших співачок Америки, має безліч музичних премій, а також безумовне світове визнання своїх артистичних талантів. Незважаючи на те, що її інстаграм рівно так само популярний, як і у Кардашьян, Бейонсе його на комерційну основу не ставить – її музична діяльність їй приносить достатньо мільйонів доларів, щоб не займатися рекаламою в соцмережах і оголюватися для обкладинок журналів. При рості в 167 см і вазі в 60 кг, темношкіра красуня має параметри фігури 90-63-102 см.

dobremistobions

 

4. Серена Вільямс. Ця професійна тенісистка, відома своїми перемогами в спорті і протистоянням з Марією Шараповою (росіянка відбила у неї бойфренда Григора Димитрова, – ред.), Також відрізняється вельми і вельми вражаючими тилами. 34-річну Серену тільки й можна спостерігати якщо не на тенісному корті з ракеткою, так де-небудь в спортзалі за тренажерами. І її зусилля, судячи із зовнішнього вигляду, Вільям даром не пропадають. Дівчина не тільки виграє турніри один за іншим, але й зводить з розуму чоловіків, нехай не по всьому світу, так в США точно.
Однак надвисокі заробітки має саме завдяки досягненням в тенісі, а також рекламою спортивних брендів Nike і HSN. Плюс випускає спортивний одяг під брендом Anere.
При вазі в 77 (за іншими даними 83, – ред.) Кг і зростанні в 177 см, має ТТХ: 96,5 – 71 – 112 см.

dobremisto_sidnuci4

 

5. Скарлетт Йоханссон. Її давно кличуть сучасною Мерлін Монро, яка, як відомо, через більш як півстоліття після смерті продовжує залишатися еталоном краси та жіночності. Ця 30-річна голлівудська актриса, яка нещодавно вийшла заміж за французького журналіста і народила йому дитину, залишається секс-символом часів сьогоднішніх завдяки своїм апетитним формам, зокрема, вигином стегон. Цим, до речі, Скарлетт користується, але дуже делікатно. У фільмі «Побудь в моїй шкурі» Йоханссон повністю оголюється, що змушує багатьох подивитися цю стрічку тільки через це. Подібних прикладів в її кар’єрі чимало.
При рості в 162 см вона має ідеальне співвідношення за вагою в 51 кг. Її параметри – 87 – 62 – 92 см.

dobremisto_sidnuci8

 

 

dobremisto_sidnuci9

6. Моніка Беллуччі. Багато хто, напевно, зараз почне обурюватися, чому Моніка не на перших позиціях. Але наш рейтинг можна назвати умовним, як і розподіл місць. Ця італійська актриса безумовно ідеальна у всьому, не тільки з тилу. Але, складаючи список найапетитніших жіночих принад, Беллуччі пропустити було б злочином. Фатальна красуня, яка, до речі, грає дівчину Бонда в серії знаменитої кіноеппопеї, при рості в 177 см, важить 63 кг. ТТХ має ідеальні: 91-61-90. А про те, що їй у вересні 2014-го виповнилося 50 років повірити практично неможливо.

dobremisto_sidnuci7

 

7. Анфіса Чехова. Ну куди подітися, раз Анфіса Чехова цілком може собі дозволити конкурувати з вищепереліченими володарками шикарних тіл? 38-річна телеведуча в Росії саме тим і славиться. Так, в першу чергу у Чехової завжди відзначали розкішний бюст, проте нижня частина тіла незаслужено недооцінена. Зараз саме час віддати їй належне. ПРИ зрості 165 см, вазі 68 кг, Параметри фігури Анфіси 100-71-109.

dobremisto_sidnuci5

 

8. Ірина Шейк. 29-річна російська супермодель, вже кілька років вважається однією з найбільш затребуваних, високооплачуваних і найкрасивіших жінок у світі. І прекрасні вигини фігури, як і у Моніки Беллучи, ідеальні скрізь. Однак пропустити її в нашому списку ми також не могли. При модельному рості в 178 см, Іра важить всього 54 кг, при цьому її ТТХ: 88-58-90 см.

dobremisto_sidnuci2

 

9. Діта фон Тіз. Ця американська танцівниця, королева бурлеску, що прославилася на весь світ своїми відносинами з Мерліном Менсоном, одна з найбільш бажаних жінок у світі. Так, як 43-річна американка виконує еротичні танці, мабуть, не може ніхто. Без розкішних природних даних Діта не могла б собі такого дозволити. А те, як вона подає свою «п’яту точку» заслуговує не менше уваги, ніж у решти в цьому топі. Вага красуні 52 кг, зріст – 160 см, параметри: 89-56 (в корсеті 42) -87.

dobremisto_sidnuci6

 

10. Джен Селтер. Ім’я цієї 22-річної американки більшості не говорить ні про що. Зате як красномовно за неї це зроблять її запаморочливі сідниці. Ну тільки погляньте! Армія шанувальників талантів цієї чудової дівчини зростає з кожним днем. У її інстаграмі вже понад 5000000 підписників (серед яких є навіть Бейонсе, – ред.), А її ім’я і, головне, фото з потрібного ракурсу, давно красуються на обкладинках західних ЗМІ. Колись Джен просто глянула на своє фото збоку і зрозуміла, чого їй не вистачає. І почала посилено качати те саме місце. Тепер вона – провідний фітнес-інструктор в країні, відома фотомодель, яка рекламує спортивний одяг провідних брендів за чималі гроші, і є справжнім кумиром мільйонів. І її ім’я навіть є в Вікіпедії (що в наш час вважається великим досягненням, – ред.) Саме завдяки її знаменитим стегнам. Параметри головної попи інтернету: 91-58-91 см.

Джен-Селтер

 

Переглядів (10019 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close