#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

Фрази, які чоловіки і жінки розуміють по-різному

Чоловіки прямолінійніші жінок, і це доведений факт. На відміну від нас, майстрів натяку і гуру шарад, здебільшого вони говорять саме те, що хочуть сказати, і зовсім не думають приплітати будь-який інший зміст у сказане. Здебільшого, але не завжди.

OiItoGTMlbWQdKHfWN0gc4o2fMzrFN

«Ми можемо це зробити / обговорити пізніше?»

Для чоловіків у цій фрази немає нічого кримінального. Якщо він зайнятий, а його дівчина пристає з розпитуваннями про вибір відповідного вбрання на вечір, він спокійно може кинути такі слова, а потім довго дивуватися, чому ви, ображені, злі бігаєте по квартирі, немов хтось встромив ножа вам в серце .

«Непогано / добре / нормально»

Одягнувши нове плаття, ви, чудова, виходите до обранця показати, що витратили гроші не даремно, але тут, замість захоплень, феєрверків і всього світу до ніг, він ледь відриває погляд від «Айпаду» і кидає, по-вашому, презирливе «красиво, добре”. «Хам, нахаба, негідник», – проноситься низкою в ваших думках. А даремно, він не мав на увазі нічого поганого. Просто голою ви подобаєтеся йому набагато більше.

cJrg1HEkrkwTtDRGzkxSpsDJbJcvEu

“Мені все одно”

Якщо розшифрувати дослівно, то це звучить так: «Ти намагалася донести до мене дуже важливу для тебе думка, але я, на жаль, повний кретин і не збираюся вдаватися в подробиці цієї справи, тому розбирайся сама». Ну так, часом все не так очевидно.

«Дорога, мені все одно, вибирай сама!»

Ця, здавалося б, проста фраза приховує в собі море натяків і тисячі загадок, на думку жінок. Ми починаємо замислюватися, чи варто нам ображатися або все ж не звертати уваги. Насправді все дуже просто. Чоловік або повністю вам довіряє, або просто не може зробити вибір. «Вибирай сама» означає «вибирай сама»!

orjEzLiYtU96t4uFuoGKMA5K5dGABX

«Яка красива / весела / чарівна дівчина»

Не варто панікувати, він не збирається кидати вас заради цієї чарівної дами. Чоловіки часто дивляться на жінок як на витвір мистецтва, красиве, вражаюче, але далеке. Ви ж не будете його ревнувати до статуї Венери Мілоської?

«Це не те, що я мав на увазі!»

Якщо він закінчує суперечку з вами цією фразою, знайте, ви перемогли, ви сказали саме те, що було в його голові. Тепер всі його спроби виправдатися будуть виглядати сумно і приречено, адже ви ж мали рацію.

d7ybHmCF4aymMn4geLD5N88BXMayKF

«Це чоловіча справа»

Ні, це не чоловіча справа, просто хтось не в силах пояснити, про що вони там один з одним розмовляли весь вечір або чим він займався минулої неділі. Не переживайте, це не завжди щось ганебне або дуже особисте, швидше за все, це просто занадто безглуздо, щоб розповідати.

Переглядів (1587 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close