#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

Візьми участь у світовій науковій конференції Falling Walls Lab Kyiv 2016

Продовжується набір учасників до наймасштабнішої наукової конференції України – Falling Walls Lab Kyiv 2016!  Не прогав свій шанс!

Цього літа у Вас є можливість стати учасником другої Falling Walls Lab у Києві і презентувати ваш винахід або проривну ідею на весь світ!

Під проривом ми розуміємо ідею, дослідницький проект, бізнес-модель або соціальну ініціативу, яка є оригінальною та інноваційною, покликаною вирішувати проблеми сучасного світу. Це може бути як реалізована ідея, так і проект, який існує лише на папері, однак має переконливу доказову концепцію.

Наука перестає бути нудною!

Головна мета Falling Walls Lab – сприяти розвитку наукових і підприємницьких інновацій та стимулювати обмін між науковцями та професіоналами різних сфер діяльності.

Для того, щоб стати учасником конференції, необхідно до 31 серпня 2016 року подати заявку з бажанням презентувати свою ідею, винахід або пропозицію.

Регламент конференції: три хвилини на доповідь та три слайди презентації. Це спростовує міф про те, що складне неможливо пояснити швидко і доступно.

Переваги щодо участі у Falling Walls Lab

Перш за все Falling Walls Lab є унікальною платформою для представлення вашого проекту або винаходу. Кожен учасник отримує чудову нагоду висвітлити свою науково-дослідну роботу, напрацювання або бізнес-ідею широкому колу колег-науковців та дослідників, а також поважному журі з академічних та ділових кіл.

Переможець київської Falling Walls Lab отримає можливість відправитися у Берлін, де представить свою презентацію найвидатнішим науковцям. Три переможці берлінської Лабораторії Falling Walls ще раз відрекомендують свої ідеї на Falling Walls Conference для міжнародної аудиторії. Таким чином, кожний наступний тур відкриває все більш широкі перспективи.

Найбільш переконлива презентація буде обрана для участі у Falling Walls Finale, де буде представлена для нагородження стипендією  A.T. Kearney.

Кого ми  шукаємо:

  • молодих геніїв, винахідників, новаторів;
  • кандидат має бути носієм та генератором ідеї;
  • мовлення: advanced English (конференції проводяться винятково англійською мовою);
  • кандидат повинен мати ідею, діючий прототип, бізнес-модель або результат науково-дослідницької роботи стосовно теми доповіді.

КРИТЕРІЇ ВІДБОРУ

Подавати заявки мають право:

  • студенти;
  • учасники, які закінчили університет зі ступенем бакалавра, здобутий не більше, ніж 10 років тому;
  • учасники, які закінчили університет зі ступенем магістра, здобутим не більше, ніж 7 років тому;
  • учасники, які закінчили університет з докторським ступенем, здобутим не більше, ніж 5 років тому.
  • наукові співробітники з докторським ступенем;

Вітаються всі дисципліни, в тому числі: сільське господарство, медицина, природничі науки, економіка і філософія, гуманітарні науки.

Поділися своєю інноваційною ідеєю на Falling Walls Lab Kyiv 2016, отримай цінний приз та вирушай у Берлін на фінал конкурсу! 

Географія: перший етап наукової конференції відбувається у Києві; другий етап – переможці поїдуть представляти свої проекти у Берлін.

Фінансування проекту: здійснюється за рахунок Фонду Кличко та підтримки партнерів.

Участь у проекті Falling Walls Lab є безкоштовною!

Поспішайте!

Для того, щоб стати учасником наукової конференції Falling Walls Lab Kyiv 2016, необхідно подати заявку на офіційному сайті за цим посиланням: http://falling-walls.com/lab/apply.

Заявки на участь приймаються до 31 серпня 2016 р.

Конференція відбудеться 29 вересня 2016 р. у Києві.

Переможець отримає цінний приз та вирушить у Берлін 9 листопада 2016 р. на фінал міжнародної конференції Falling Walls.

Відеопрезентація тут.

Більше інформації за посиланнями:

У соціальних мережах:

Є питання? Пишіть:

Переглядів (1241 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close