#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

В чому полягає загадка жіночої сексуальності?

Багато дівчат переконані – справа Виключно у зовнішності! Ніби абсолютна більшість чоловіків мають схильність до округлим жіночим формам і плавних вигинів, а фігура «пісочний годинник» – загальна чоловіча мрія …

Однак, всі ми хоч раз спостерігали феномен, коли надзвичайно красива Жінка зовсім не викликає потяг у чоловіків.

image14714

Або ти сидиш на дієті, ходиш в салони краси і спортзал, але чоловік, з яким були «приголомшливі ночі» ще вчора, сьогодні втрачає до тебе інтерес і поглядає на інших.

Так у чому ж тут справа? У чому полягають секрети жіночої сексуальності?

Манера струшувати волоссям . Рух головою, щоб відкинути волосся з лиця або з плечей на спину – це дуже сильний притягає механізм сексуальності жінки . Навіть жінки з короткою стрижкою можуть використовувати такий жест.

Демонстрація зап’ястя . Жінці, зацікавлена ??в потенційному сексуальному партнері, слід періодично показувати йому гладку ніжну шкіру своїх зап’ясть. Область зап’ястя завжди вважалася однією з найбільш ерогенних зон.

Жести причепурювання . Можете поекспериментувати. Використовуйте ті ж самі жести причепурювання, включаючи торкнутися до волосся, до тіла, до одягу, що і чоловік. І почнеться прискорений контакт очей

Погойдування стегнами. Якщо виникне можливість пройтися повз поле його зору, використовуйте її.

Злегка відкритий рот, вологі губи . Коли жінка сексуально збуджена, її губи і статеві органи стають за розмірами більше і червоніші, так як вони наповнюються кров’ю.

Рука на стегні . На чоловіка сильно діє, жест, коли жінка ніжно погладжує стегно рукою, як би кажучи про очікування дотику чоловічих рук.

Рум’яне обличчя. Виявляється, здатність заливатися фарбою по будь-якого приводу – зовсім не ознака скромності, а якраз навпаки, спраги обіймів і поцілунків.

Важливо не забувати, що сексуальність – це не секс. Сексуальність – це вміння отримувати задоволення і насолоду від життя. Якщо ти будеш без розуму від себе, то чоловіки теж не залишаться байдужими. Відчуття власної сексуальності допоможе закохати в себе будь-якого чоловіка.

Переглядів (1083 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close