#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

6 безкоштовних сервісів для вивчення іноземної мови українською

Літо ― це якраз пора вивчити омріяну іноземну мову. Тому ось вам чудова підбірка сайтів для вивчення 6 європейських мов безкоштовно рідною мовою:

1) англійська з entelechy.com.ua

На цьому сайті доступні озвучені тексти в оригіналі з українськими відповідниками слів, граматика з тестами, матеріали для вдосконалення вимови і збагачення словникового запасу, а також корисні поради і ресурси для самостійного навчання.

2) італійська з primalezione.com

Це, без перебільшень, найкращий сайт для вивчення італійської українською. Безліч безкоштовних уроків для різних рівнів і цікавих записів у блозі про багату культуру Італії.

3) іспанська з ispanska.at.ua

Тут ви знайдете дуже багато всього корисного: матеріали для збагачення словникового запасу, вивчення граматики і фонетики, пісні, фільми, мультфільми іспанською і ще багато чого цікавого.

4) французька з institutfrancais-ukraine.com

Тут хоч і нема безпосереднього навчання, але є багато корисних порад і підбірок з необхідними ресурсами для самостійного вивчення французької.

5) німецька з deutschonline.at.ua

На цьому сайті доступні уроки для тих, хто тільки починає вивчати німецьку. На даний час тут доступна фонетика, морфологія і граматика.

6) польська з www.polskijazyk.pl

Після реєстрації ви отримаєте доступ до безкоштовних інтерактивних курсів. Цей сайт чудово підійде для початківців, а також для тих, хто хоче вдосконалити базовий рівень. Також тут доступний тест для визначення свого рівня знань. Уроки подані російською, українська версія у розробці.

Переглядів (1358 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close