#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

Топ сервісів для вивчення іноземних мов

Запорукою успіху вивчення іноземних мов, як і раніше є практика і накращим варіантом є практика з носієм мови. В представлених нижче соціальних мережах ви зможете знайти собі співрозмовника на цікаві теми, а заодно попрактикуватись у вивченні вибраної мови.

Lang-8

Для тих хто вже освоїв ази мовної практики Lang-8 пропонує прекрасний у своїй простоті хід. Користувач пише текст на мові, що вивчається, після чого за текст береться носій відповідної мови, що вносить в нього відповідні правки (або не вносить, якщо ви примудрилися не зробити жодної помилки).
Мережа ідеально підходить маніакальним любителям граматики або тим, кому для впевненого говоріння потрібно спочатку отримати санкцію – переконатися, що принаймні написано все правильно. З чисто психологічної точки зору це дуже правильно, головне – вчасно згадати про необхідність освоювати усну практику.

Є носії мов із 190 країн.

Interpals

Особливість мережі Interpals – величезна інтернаціональна спільнота, що будується за принципом Фейсбук або будь-якої іншої соціальної мережі, але з нахилом на вивчення мов. Для швидкого знайомства необхідний лише базовий рівень володіння мовою, а мотивацію для занять не доводиться шукати за межами сайту, адже там так багато цікавих людей!
Більше 100 мов, включаючи основні європейські і азіатські.

Rosettastone

Соціальна мережа, яка може допомогти у вивченні будь-якої іноземної мови. Особливо він підходить тим, хто вже непогано розбирається в мові і хоче попрактикуватися з носієм мови, хоча це і не є обов’язковим. Сайт зроблений, мабуть, найвідомішим виробником електронних систем вивчення мов Rosetta Stone. Досить зареєструватися, ввести параметри пошуку партнера: рідна мова і досліджувана мова, і з’явиться список відповідних варіантів із зазначенням країни, віку, статі та коротким резюме.

Зверніть увагу на графу «Рідна мова». Іноді в ній вказано більше 2 мов. Часто деякі користувачі включають англійську або інші мови в список рідних, якщо просто вважають, що досить добре розмовляють ними. Але це аж ніяк не означає, що вони не роблять тих же помилок, що і ви. Зверніть увагу і на кількість мов. Якщо їх занадто багато (наприклад, 5), то, швидше за все, користувач просто цікавиться ними. Задумайтесь, наскільки серйозно він готовий займатися кожним з них одночасно.

Mylanguageexchange

Mylanguageexchange – реалізована мрія радянських дітей, ідеальний сервіс для пошуку «друга по листуванню». Тільки тут друг виявиться не випадковим Біллом з Південної Африки, а рівно тим, ким ви захочете. Зайшовши на сайт, ви описуєте свого ідеального «партнера по мові», як його тут називають: вказуєте його рідну мову і мову, яку він практикує, а також країну, в якій йому бажано жити і приблизний вік вашого напарника. Решта – справа вибору: вибирайте вподобаного і відповідного за параметрами співрозмовника і шліфують свою французьку, німецьку або якої б то не було ще.
Сайтом, згідно свідченням авторів, користується близько мільйона користувачів з 133 країн, вони вчать 115 мов. Коли живе спілкування набридне, можна спробувати пограти у різноманітні словникові гри, покопатись в місцевій бібліотеці або просто перейти на текстовий чат замість голосового.
Сайт пропонує 115 мов, включаючи основні європейські і азіатські.

Italki

Сайт з дивовижною назвою Italki пропонує вже освоєні нами живі чати і перевірку текстів. Головна відмінність від тих же Lang-8 – можливість давати професійні уроки бажаючим, записуючи їх в розклад і зв’язуючись в певний час.
Зверніть увагу. Більшість сервісів на Italki безкоштовні. Не потрібно платити за пошук та спілкування з мовними партнерами на сторінках сайту. Абсолютно безкоштовно ви задаєте свої питання і отримуєте на них відповіді. Так само безкоштовні обговорення в групах, де ви практикуєте навички писемного мовлення з іншими учасниками спільноти. Але професійні викладачі та наставники спільноти беруть плату за свої заняття. Кожен з них призначає собі ціну самостійно. Заняття оплачуються так званими «кредитами italki» (ITC). Курс кредиту italki прикріплений до долара США: 10 кредитів italki = 1 долар США.
Більше 100, включаючи основні європейські і азіатські.

Busuu

Busuu.com створили 36-річний Адріан з Ліхтенштейну та 31-річний Бернард з Австрії, які вільно володіють трьома мовами кожен і вивчають по четвертій. За їх словами, вони намагалися створити альтернативу традиційному способу вивчення, який вони завжди знаходили дорогим, складним і нудним. Три принципу, на яких базується сайт: вчитися у носіїв мови, вчитися на оригінальному матеріалі, вчитися безкоштовно. Кожен член ком’юніті є не тільки учнем, але і вчителем, який допомагає освоїти бажаючим свою рідну мову.
Зверніть увагу, більша частина контенту безкоштовна, преміум-доступ – 4,49 € в місяць. Преміум-доступ відкриває доступ до відеоуроків, мовних тестів і можливості отримати сертифікат після проходження курсу.
Мови: іспанська, французька, німецька, італійська, російська, португальська, польська, турецька, арабська, японська, китайська та англійська.

LinguaLeo

Сервіс LinguaLeo збудований за ігровий методикою: реєструючись на сайті, користувач стає володарем левеняти, якого зобов’язується годувати фрикадельками (які видаються за регулярні і ефективні заняття), може додавати друзів в прайд і має доступ до джунглів – бази відео, аудіо та текстових матеріалів. Після реєстрації студент повинен самостійно вказати свій рівень володіння мовою і час, який готовий щодня проводити на сервісі. За допомогою цих даних буде будуватися діаграма прогресу, яка буде наочно показувати ефективність занять і їх інтенсивність.
Зверніть увагу. Більша частина контенту безкоштовна, але можна купити «золотий статус», щоб мати можливість додавати необмежену кількість слів у день.
Мови: англійська.

Переглядів (1390 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close