#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

20 мудрих життєвих порад від людей старших 60 років

В ході опитування, проведеного серед людей старших 60 років на тему: «Яку пораду ви б дали сучасним молодим людям?», більшість учасників згадали наступне:

  1. Люди завжди кажуть: «Хороша робота та, від якої ви отримуєте задоволення кожен день». Це неправильне твердження. Хороша робота – це та робота, яку ви можете терпіти більшість робочих днів, і при цьому вона покриває всі ваші витрати. Майже ні у кого немає роботи, яку можна любити кожну секунду.
  2. Роки минають в одну мить. Не одружуйтеся молодими. Живіть повним життям. ПОДОРОЖУЙТЕ. Дійте. Неважливо, є у вас гроші чи ні. Зберіть сумку і їдьте туди, куди ви можете собі дозволити. Поки у вас немає дітей, не витрачайте гроші на речі. На будь-які речі. Подивіться світ. Тикніть на точку на карті. І вперед!
  3. Не сприймайте все надто серйозно. Навіть якщо в деякі моменти життя здається безпросвітним і безнадійним, спробуйте посміятися над всією цією халепою і над тим, як ви так попало.
  4. Друг – це той, хто прийде на допомогу, навіть якщо ви зателефонуєте йому о другій ночі. Інші – просто знайомі.
  5. Найважливіша людина у вашому житті – це людина, яка погодиться розділити своє життя з вами. Розглядайте це так.
  6. Ви не помітите, як ваші діти виростуть. Тому проводьте з ними якомога більше часу.
  7. Ніхто ще не помирав з жалем, що мало працював у своєму житті. Будьте працелюбні, але не ставте роботу вище сім’ї, друзів і, врешті-решт, себе самого!
  8. Ви можете прожити довге життя, а може, і коротке – ніхто не знає. Але як би там не було, піклуватися про своє здоров’я потрібно саме в молодості.
  9. Якщо ви стомлені своїм життям, просто зупиніться, подумайте про справжній момент, насолодіться всім, що красиво і справді важливо. Глибоко вдихніть, розслабтеся. І зрозумійте, що все відносно.
  10. Їжте і тренуйтеся так, ніби ви діабетик з хворим серцем, – так ви ніколи ним не станете.
  11. У нас всього одне життя. Не прокиньтеся як-небудь з усвідомленням, що вам вже 60 і ви не здійснили нічого, про що мріяли все життя.
  12. Можливо, це не така глибока порада, як інші, але все ж: чистіть зуби регулярно, зубні проблеми – це жахливо.
  13. Не дотримуйтесь порад як біблійних заповідей. Ви можете запитати поради у когось, кого ви поважаєте, потім зважити ще раз свою ситуацію і прийняти своє ВЛАСНЕ рішення.
  14. Речі – це просто речі. Не тримайтеся за матеріальні об’єкти, тримайтеся за час і події.
  15. Пошкодження, які ви отримали сьогодні, дадуть знати про себе в старості. Навіть якщо ви думаєте, що ви повністю їх залікували. Повірте!
  16. Цінуйте кожен момент і кожну дрібницю. В молодості завжди хочеться всього і відразу. Але чому б не цінувати кожен маленький момент? Ми не навічно на цій планеті, і найбільше задоволення, що ми можемо дозволити, – це насолоджуватися кожною миттю. Замість того, щоб друкувати повідомлення, зніміть слухавку і поговоріть наживо з людиною. Відвідайте маму, зовсім без причини, просто так. Вбирайте кожен момент.
  17. Сплатіть всі свої рахунки і тримайтеся подалі від боргів.
  18. Ревнощі руйнують стосунки. Довіряйте своїй другій половинці. Якщо не їй, то кому взагалі можна довіряти?
  19. Якщо у вас є нездійсненне мрія, ви все одно повинні хоча б спробувати наблизитися до її здійснення. Так як з віком вона буде ставати ще більш нездійсненним.
  20. Коли ви зустрічаєте когось вперше, зрозумійте, що ви НЕ ЗНАЄТЕ НІЧОГО про цю людину. Ви бачите її національність, стать, вік, одяг. Забудьте все це. Ви нічого не знаєте. Ті стереотипи, які пхають в вашу голову через те, що ваш мозок любить все розбивати по категоріям, обмежують ваше життя.
Переглядів (1618 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close