#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

Топ 7 помилок на першому побаченні

Помилки, що здійснюються чоловіки на першому побаченні.

Саме чоловіки повинні завойовувати жінку, а тому, саме вони повинні бути ініціаторами побачень на початку знайомства.

1. Помилкою є відсутність ініціативи і покладання на жінку організації побачення, віддаючи їй право придумувати де, і як ви проведете час. Все це повинен планувати чоловік!

2. Неодмінно треба подарувати на першому побаченні квіти жінці. Прихід на перше побачення без невеликого знака уваги у вигляді коробки цукерок або букета квітів буде помилкою.

3. Природно, неприпустимо приходити на побачення в нетверезому вигляді, спізнюватися, очікувати жінку з цигаркою в зубах або з пляшкою пива.

4. Якщо чоловік прийде на побачення в брудному одязі, з брудними нігтями, то це буде його перше і останнє побачення.

5. Також не варто навіть починати розмову про секс, не те, що б його пропонувати. Краще нехай він станеться на другому або наступних побаченнях, але не на першому.

6. Не варто наполягати на першому побаченні і про поцілунок, оскільки, жінка сама ще не знає, чи хоче вона його чи ні. І навіть якщо ви викликали до себе велику симпатію жінки, нехай він краще трапиться хоча б на другому.

7. Жінку треба здивувати на першому побаченні, оскільки їх однотипність з попередніми не викличе надмірно позитивних емоцій. Потрібно зробити перше побачення оригінальним, придумавши щось цікаве, нестандартне.

Помилки, які здійснюють жінки на першому побаченні.

1. Одна з жахливих помилок – прихід на побачення, не привівши себе в порядок. Найжахливіше, що може зробити жінка – це прийти в некрасивою старій одежі, без макіяжу і красивої зачіски, з облезлым лаком на нігтях. Готуючись до першого побачення, вам потрібно постаратися показати себе з найкращого боку і акцентувати увагу на своїх перевагах. Ви повинні сподобатися чоловікові зовні, оскільки сильна половина людства любить, насамперед, очима.

2. Одна з поширених жіночих помилок – надмірна балакучість на першому побаченні. Жінок, у яких не закривається рот, чоловіки взагалі не люблять. Не базікайте безупинно – ніж говорити дурниці, краще промовчіть.
3. Не варто розповідати про себе всю інформацію на першому побаченні. Чоловік повинен відчувати у вас загадку, розмовляйте про нього, слухайте більше його, а про себе інформацію потрібно видавати невеликими дозами протягом значної кількості побачень.
4. Наступна помилка – це надмірна сором’язливість. Саме вона, рівно, як і невпевненість в собі, що призводить до заціпеніння і скутості, що може зробити ваше перше побачення зіпсованим.

5. Чоловік — не іграшка, і швидше за все, виконувати всі ваші примхи не стане. Спочатку, звичайно, він буде терпіти, але через якийсь час не витримає і під яким-небудь слушним приводом піде. На друге побачення після цього розраховувати не варто.

6. Багато дівчата переконані, що на побаченнях за розваги повинен платити виключно чоловік. Цю думку часто виявляється помилковим. Далеко не всім чоловікам подобається, що їх використовують в якості грошового мішка. Буде краще, якщо дівчина вирішить розділити з кавалером тягар оплати всіх розваг. Повірте, чоловік буде приємно здивований, і думок про грошовому інтерес до його персони у нього не виникне. Тим більше, що цей факт буде свідчити про самостійність дівчини. А це сильною статтю цінується досить високо.

7. Не варто одягатися на перше побачення занадто зухвало, але і черницею одягатися не варто. Потрібно вибрати золоту середину. Дівчина повинна виглядати привабливо, але при цьому зберігати гідність.

Переглядів (1294 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close