#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

8 правил Роберта Кіосакі

8 правил Роберта Кіосакі не зроблять Вас багатим, але сильно допоможуть на цьому шляху.

Роберта-Кіосакі

 

Правило 1. Ви повинні пристрасно хотіти розбагатіти.
Невелике, слабеньке бажання не приведе вас до успіху. Ви повинні всією душею зненавидіти бідність, безгрошів’я і буквально спалахнути ідеєю знайти фінансову свободу. Тільки ця пристрасть і внутрішній вогонь здатні привести вас до багатства.

Правило 2. Ви повинні бути твердо впевнені, що гідні багатства і неодмінно досягнете його.
Якщо для вас характерні думки типу «Мені ніколи не розбагатіти», «Я не можу дозволити собі дорогі речі», «Треба економити» і т.д. – Ви й не розбагатієте. Щоб стати багатим, треба почати думати як багата людина, а саме: «Я можу робити гроші», «Я можу дозволити собі все, що завгодно» і т.д.

Правило 3. Вам необхідно позбутися страху втрати грошей.
Щоб розбагатіти – треба постійно вкладати гроші, і лише тоді вони будуть працювати на вас. Це ризик, і на цьому шляху неминучі втрати. Більшість людей не можуть розбагатіти саме тому, що занадто важко переживають втрату грошей і бояться цього.

Чи готові ви дев’ять разів поспіль зазнати невдачі і втратити гроші, якщо на десятий раз виграєте, і виграш окупить всі ваші втрати? Той, хто сміливо відповідає «Так», має шанси на велике багатство.

Правило 4. Вам доведеться скоротити свої витрати.
Відкласти покупку предметів розкоші до кращих часів: багата людина спочатку вкладає гроші в інвестиції, в бізнес і лише потім купуєте ще – щось для себе. Більшість людей купують якраз навпаки: купують дорогі речі, щоб виглядати багатими.

Багатьом це вдається, але виглядати багатим – не означає бути багатим: якщо у вас є дорога машина, квартира, заміський будинок, але все це куплено в кредит або на останні гроші і у вас немає вільних коштів, які працювали б на вас, то ви не багаті, а бідні.

Правило 5. Вам треба скорочувати пасиви і нарощувати активи.
Пасиви – це все те, що вимагає витрат, не приносячи жодних прибутків: квартира, будинок (якщо ви в ньому живете, а не здаєте в оренду), машина (якщо ви не заробляєте з її допомогою грошей) і т.д.
Активи – це все те, що приносить вам гроші: бізнес, інвестиції, нерухомість, здавати в оренду і т.д. Якщо у вас зовсім немає активів або їх занадто мало – ви не розбагатієте.

Правило 6. Ви повинні бути готові піти з роботи за наймом і зайнятися власним бізнесом.
Тільки так ви зможете створити непогані активи і заробити достатню кількість грошей для майбутніх інвестицій – адже справжнє багатство створюється лише інвестуванням.

Вас не повинно зупиняти відсутність стартового капіталу – згадайте, що ми живемо в інформаційний вік, коли для успішного бізнесу важлива насамперед хороша ідея. У вас є шанси закласти основи успішного бізнесу.

Правило 7. Освойте мистецтво інвестування.
Навіть якщо у вас поки зовсім мало грошей, ви повинні освоїти мистецтво інвестування. Підвищуйте свою фінансову грамотність, вивчайте всі можливе способи вкладу грошей – акції, банки, нерухомість, дорогоцінні метали і т.д.

Починайте потроху інвестувати, вчіться отримувати швидкий прибуток (наприклад, купуючи і продаючи акції), і з часів за умов розвитку власного бізнесу ви зможете стати досить великим інвестором, щоб продати свій бізнес, відійти від справ і жити на доходи від інвестицій. Ось тоді і настане для вас бажана фінансова свобода.

Правило 8. Ви повинні дуже любити гроші.
Це правило, може бути, найважливіше: ви повинні дуже любити гроші. Ви повинні думати про них, говорити про них, шукати нові способи їх примноження.
Це повинно бути для вас цікавим захоплюючим заняттям. Якщо вам не дуже цікаво все, що пов’язане з фінансами, – шансів на справжнє велике багатство у вас небагато.

Переглядів (1230 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close