#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

Закони, за якими живе Всесвіт

1. Закон порожнечі. Якщо вам потрібні нові черевики, викиньте старі. Якщо вам потрібен новий одяг, почистіть вашу шафу. Ви повинні з доброї волі розлучитися з вашими стереотипами.

2. Закон циркуляції. Будьте готові відпустити щось, чим ви володієте, щоб отримати щось, чого ви бажаєте.

3. Закон уяви. Спочатку ви повинні побачити процвітання у вашій уяві. Зробіть опис свого ідеального дня та не показуйте його нікому, крім того, кому довіряєте. Зберігайте цей опис де-небудь під рукою, та у вільний час перечитуйте його.

4. Закон творчості. Людина може досягти процвітання за допомогою енергії свого мислення, інтуїції та уяви.

5. Закон відплати та отримання. Якщо ви віддаєте щось, то це повертається в десятикратному розмірі. Коли ви отримуєте благо, дуже важливо ділитися ним з оточуючими. Якщо у вас є дар, та ви не використовуєте його, то ображаєте вашу Божественну сутність. Щоб з належною шанобливістю ставитися до своїх здібностей, ви повинні радіти дару та розділяти його з іншими.
Якщо ви робите це, ви залучаєте ще більше благ у своє життя.

6. Закон десятини. Всесвіт завжди візьме свою десятину. Це просто закон подяки джерела підтримки – 10% від усього, що ви маєте. Ви ніколи не знаєте, як ваша десятина повернеться до вас. Гроші – звичайне явище. Але вона також може прийти у вигляді примирення з кимось, з новими дружніми стосунками, у вигляді одужання і т.д.

7. Закон всепрощення. Якщо ви не можете прощати людей, ви не можете приймати своє багатство. Якщо ваша душа заповнена ненавистю, любов не може знайти в ній собі місця. Ви повинні позбутися негативних почуттів, які пожирають вас та не дають вам спокою.

Цей список склав знаменитий психолог Ренді Гейдж.

Переглядів (1193 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close