#
понеділок вівторок середа четвер п’ятниця субота неділя

У Дрогобичі вчинив самогубство прокурор, який не пройшов конкурс

У Дрогобичі Львівської області вчинив самогубство 36-річний прокурор Павло Хімчук. 18 грудня він залишив у Facebook передсмертну записку, в якій зазначає, що його довели до самогубства, та завдав собі 9 ножових поранень у живіт та 2 в шию.

Інформацію про загибель прокурора підтвердила ZAXID.NET речниця прокуратури Львівщини Мар’яна Гайовська, зазначивши, що детальніша інформація їй не відома. За її словами, зараз призначене службове розслідування.

У передсмертній записці, він написав, що не проходив за рейтингом на посаду в місцеву прокуратуру, але коли з’явилась можливість пройти на декретне місце, то виявилось, що цю посаду вже пообіцяли іншому працівнику.

1377004_1403056

Він звинувачує керівника Дрогобицької міжрайонної прокурори Володимира Павича у вчиненні психологічного тиску перед поїздкою у прокуратуру Львівської області, де його призначили на декретне місце.

«Перед поїздкою в прокуратуру області на мене був вчинений психологічний тиск зі сторони Павича В.С. в телефонній розмові, щоб я не йшов і не просив декретне місце, оскільки вже все вирішено», – йдеться у записці.

Після призначення, як написав Павло Хімчук у записці, його постійно виганяли з кабінету, та не хотіли підписувати наказ про призначення.

Речниця головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська зазначила, що 18 грудня о 15:50 у Дрогобицький відділ поліції надійшло повідомлення від лікаря міської лікарні про те, що до них доставили 36-річного мешканця Дрогобича із колото-різаними ранами живота та шиї. Чоловік помер у реанімації.

«Розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 120 ККУ (доведення до самогубства). Сьогодні матеріали передаються для подальшого розслідування в прокуратуру», – зазначила Світлана Добровольська.

Коли чоловіка привезли в лікарню, то він стверджував, що сам завдав собі ножові поранення. Дружина, яка виявила його вдома, також повідомила поліції, що ніхто до нього перед інцидентом не заходив.

За матеріалами ZAXID.NET

Переглядів (1145 Views)
Комментарии для сайта Cackle
Спільний проект

Контакти

Свої питання та пропозиції Ви можете надсилати на нашу поштову адресою info@dobremisto.com
Телефон: +38 (067) 788 788 4

При частковому, або повному копіюванні інформації посилання на сайт dobremisto.com є обов'язковим

misto
Close